Vul het onderstaande formulier in en u krijgt binnen 2 werkdagen per email een indicatie van wat een nieuwe website u ongeveer gaat kosten.
Beschikt u over huisstijl/logo?
  
Wilt u een schaalbare of responsive website
Schaalbaar: De website ziet er op alle apparaten (pc, tablet, smartphone) hetzelfde uit. De website is geschaald naar de grootte van het scherm. Op een kleiner apparaat (bijv. smartphone), moet je dan vaak inzoomen op teksten goed te kunnen lezen en linkjes goed aan te kunnen klikken.

Responsive: De structuur van de website is zo aangepast, dat ongeacht met welk apparaat de bezoeker uw website bezoekt, deze een optimale gebruikerservaring zal hebben. Teksten zullen goed leesbaar zijn en de bezoeker hoeft minder in te zoomen om alles goed te kunnen bekijken.
  
Wilt u een simpel of uitgebreid CMS?
Met een CMS (Content Management Systeem) kunt u uw website zelf beheren. Dat wil zeggen u kunt teksten en afbeeldingen aanpassen, pagina's aanmaken en verwijderen, etc.
  
Beschikt u al over een domeinnaam en webhosting?


Wat is uw domeinnaam
 
 
Vink aan welke functionaliteiten u wilt opnemen in uw website

FunctionaliteitenOverige functionaliteiten
 
Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
E-mail *
 

Website rijssen

website Rijssen Bent u op zoek naar een professionele website bouwer in de omgeving Rijssen? Sitosense is het website ontwikkelings- en adviesbureau bij u in de buurt. Wij zijn gevestigd in het landelijke Notter, midden in de driekhoek Rijssen, Wierden, Nijverdal. Bent u niet tevreden over uw huidige website? Wilt u een nieuwe website laten ontwikkelen of bent u op zoek naar een gedegen website advies? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw online wensen. Wij ontwerpen en bouwen professionele gebruiksvriendelijke websites en helpen u bij het goed vindbaar maken van uw website in zoekmachines. Elke website wordt opgeleverd met een content management systeem (CMS) waarmee u uw website zelf kunt beheren. Wij bouwen de websites dusdanig dat ongeacht met welk apparaat de bezoeker uw website bezoekt, deze een optimale gebruikerservaring zal hebben (responsive webdesign).

Samengevat

Sitosense is de websitebouwer voor de omgeving Rijssen. Al onze websites zijn:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Geschikt voor alle apparaten zoals smartphone, tablets, laptops en desktops (responsive webdesign)
  • Zelf te beheren d.m.v. een CMS

Portfolio

Bekijk ook eens de websites die wij hebben gebouwd voor onze andere klanten uit Rijssen:

Interesse?

Heeft u interesse in een nieuwe website, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons of vraag een prijsindicatie aan.

Prijsindicatie website aanvragen