Vul het onderstaande formulier in en u krijgt binnen 2 werkdagen per email een indicatie van wat een nieuwe website u ongeveer gaat kosten.
Beschikt u over huisstijl/logo?
  
Wilt u een schaalbare of responsive website
Schaalbaar: De website ziet er op alle apparaten (pc, tablet, smartphone) hetzelfde uit. De website is geschaald naar de grootte van het scherm. Op een kleiner apparaat (bijv. smartphone), moet je dan vaak inzoomen op teksten goed te kunnen lezen en linkjes goed aan te kunnen klikken.

Responsive: De structuur van de website is zo aangepast, dat ongeacht met welk apparaat de bezoeker uw website bezoekt, deze een optimale gebruikerservaring zal hebben. Teksten zullen goed leesbaar zijn en de bezoeker hoeft minder in te zoomen om alles goed te kunnen bekijken.
  
Wilt u een simpel of uitgebreid CMS?
Met een CMS (Content Management Systeem) kunt u uw website zelf beheren. Dat wil zeggen u kunt teksten en afbeeldingen aanpassen, pagina's aanmaken en verwijderen, etc.
  
Beschikt u al over een domeinnaam en webhosting?


Wat is uw domeinnaam
 
 
Vink aan welke functionaliteiten u wilt opnemen in uw website

FunctionaliteitenOverige functionaliteiten
 
Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
E-mail *
 

Nieuwe website

Wat is het doel van de website? Dat is de eerste vraag die wij ons stellen als we een nieuwe website ontwikkelen. Een nieuwe website begint met een goed functioneel ontwerp, waarbij het doel van de website voorop staat. Verder moet de website gebruiksvriendelijk te zijn, een duidelijke navigatie hebben en de informatie dient overzichtelijk te zijn weergegeven. De vormgeving moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf of product, maar ook moet deze zorgen voor een goede eerste indruk bij potentiƫle klanten. Uw website is immers een visitekaartje van uw bedrijf. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op. Ook als u al een website, huisstijl of ontwerp heeft, helpt Sitosense u graag verder uw online doelstellingen te bereiken.

Zelf uw website bijhouden

Om uw website actueel te houden, wilt u regelmatig de teksten aanpassen of nieuwe afbeeldingen toevoegen. Maar u wilt hiervoor niet afhankelijk zijn van de websitebouwer. Met behulp van een Content Management Systeem (CMS) kunt u op eenvoudige wijze zelf teksten en afbeeldingen toevoegen, wijzigen of verwijderen. U heeft hiervoor geen kennis nodig van het bouwen van websites. Afhankelijk van wat u aan wilt passen, richten wij voor u het CMS in.

Webhosting & domeinnaamregistratie

Hostingproviders bieden vaak verschillende pakketten aan. Maar welk pakket is het meest geschikt voor uw website? Wilt u hier liever geen omkijken naar hebben, dan helpen wij u hier graag verder mee. Sitosense stemt het hostingpakket af op de behoeftes van uw website. Ook kunnen wij deĀ domeinnaamregistratie voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Wilt u weten wat een nieuwe website u ongeveer zou gaan kosten, lees dan ons artikel Wat kost een website? of vraag een prijsindicatie aan:

Bereken prijsindicatie website