Vul het onderstaande formulier in en u krijgt binnen 2 werkdagen per email een indicatie van wat een nieuwe website u ongeveer gaat kosten.
Beschikt u over huisstijl/logo?
  
Wilt u een schaalbare of responsive website
Schaalbaar: De website ziet er op alle apparaten (pc, tablet, smartphone) hetzelfde uit. De website is geschaald naar de grootte van het scherm. Op een kleiner apparaat (bijv. smartphone), moet je dan vaak inzoomen op teksten goed te kunnen lezen en linkjes goed aan te kunnen klikken.

Responsive: De structuur van de website is zo aangepast, dat ongeacht met welk apparaat de bezoeker uw website bezoekt, deze een optimale gebruikerservaring zal hebben. Teksten zullen goed leesbaar zijn en de bezoeker hoeft minder in te zoomen om alles goed te kunnen bekijken.
  
Wilt u een simpel of uitgebreid CMS?
Met een CMS (Content Management Systeem) kunt u uw website zelf beheren. Dat wil zeggen u kunt teksten en afbeeldingen aanpassen, pagina's aanmaken en verwijderen, etc.
  
Beschikt u al over een domeinnaam en webhosting?


Wat is uw domeinnaam
 
 
Vink aan welke functionaliteiten u wilt opnemen in uw website

FunctionaliteitenOverige functionaliteiten
 
Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
E-mail *
 

Wat kost een website?

Wat kost een website? Grotendeels is dit afhankelijk van de wensen die u heeft. Vanzelfsprekend kost een uitgebreide interactieve website met CMS en diverse functionaliteiten meer dan een eenvoudige informatieve website. Maar ook andere factoren spelen een rol. We zullen de belangrijkste factoren op de prijs van een website hieronder belichten.

Wel of geen huisstijl/logo

Beschikt uw bedrijf over huisstijl en/of logo? Als dit het geval dan is het eerste fundament van het websiteontwerp vaak al gelegd. Het doortrekken van een bestaande huisstijl naar een nieuw websiteontwerp is minder kostbaar dan wanneer er een compleet nieuw ontwerp gemaakt moet worden.

Een simpel of uitgebreid CMS

De meeste websites worden tegenwoordig standaard opgeleverd met een CMS (Content Management Systeem). Met het CMS kunt u de website deels zelf beheren, dat wil zeggen u kunt dan zelf een deel van de teksten en afbeeldingen aanpassen. Hoe uitgebreider het CMS, oftewel hoe meer u zelf wilt kunnen aanpassen, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Schaalbaar of Responsive

Websites worden tegenwoordig steeds vaker bekeken op verschillende apparaten. Natuurlijk wilt u dat uw website er netjes uit ziet op zowel een desktop computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. De mate waarin u uw website geschikt wilt maken voor een specifiek apparaat is van invloed op de prijs van de website. Zo kunt u er voor kiezen om de website alleen schaalbaar te maken. Dit houdt in dat de website op alle apparaten exact hetzelfde eruit ziet. De website is echter geschaald naar de grootte van het scherm. Op kleiner een apparaat, zoals een mobiele telefoon, moet je dan vaak inzoomen op de teksten goed te kunnen lezen en linkje goed aan te kunnen klikken. Bij een responsive website wordt de structuur van de website zo aangepast, zodat ongeacht met welk apparaat de bezoeker uw website bezoekt, deze een optimale gebruikerservaring zal hebben. Teksten zullen goed leesbaar zijn en de bezoeker hoeft minder in te zoomen om alles goed te kunnen bekijken. Bekijk deze website eens op een tablet of mobiele telefoon en zie hoe de structuur wijzigt zodat het gebruikersgemak optimaal blijft.

Functionaliteit

Wat moet de website kunnen? Het klinkt logisch dat meer functionaliteiten in een website meer kosten met zich mee zullen brengen. Maar per functionaliteit kunnen de kosten erg verschillen. Voor veel functionaliteiten, bijvoorbeeld een contactformulier of een fotoboek, zijn vaak standaardmodules beschikbaar, waardoor de extra kosten mee zullen vallen. Ander functionaliteiten en applicaties zullen wellicht speciaal voor uw website gemaakt moeten worden, waardoor de kosten hoger zullen zijn.

Heeft u interesse in een nieuwe website, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Om snel een indicatie te krijgen van de kosten van een nieuwe website, kunt u ook gebruik maken van het prijsindicatie aanvraagformulier.

Prijsindicatie website aanvragen