Vul het onderstaande formulier in en u krijgt binnen 2 werkdagen per email een indicatie van wat een nieuwe website u ongeveer gaat kosten.
Beschikt u over huisstijl/logo?
  
Wilt u een schaalbare of responsive website
Schaalbaar: De website ziet er op alle apparaten (pc, tablet, smartphone) hetzelfde uit. De website is geschaald naar de grootte van het scherm. Op een kleiner apparaat (bijv. smartphone), moet je dan vaak inzoomen op teksten goed te kunnen lezen en linkjes goed aan te kunnen klikken.

Responsive: De structuur van de website is zo aangepast, dat ongeacht met welk apparaat de bezoeker uw website bezoekt, deze een optimale gebruikerservaring zal hebben. Teksten zullen goed leesbaar zijn en de bezoeker hoeft minder in te zoomen om alles goed te kunnen bekijken.
  
Wilt u een simpel of uitgebreid CMS?
Met een CMS (Content Management Systeem) kunt u uw website zelf beheren. Dat wil zeggen u kunt teksten en afbeeldingen aanpassen, pagina's aanmaken en verwijderen, etc.
  
Beschikt u al over een domeinnaam en webhosting?


Wat is uw domeinnaam
 
 
Vink aan welke functionaliteiten u wilt opnemen in uw website

FunctionaliteitenOverige functionaliteiten
 
Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
E-mail *
 

Inspiratie website

Een nieuwe website? Er is geen grotere bron van inspiratie dan het internet zelf. Surf eens op uw gemak een avond over het world wide web en ontdek een grote verscheidenheid aan websites. Welke sites passen goed bij het imago en de uitstraling van uw bedrijf? Kijk ook op de website(s) van de concurrent(en) of van buitenlandse collega’s. Bepaal voor uzelf wat u, functioneel, inhoudelijk en grafisch, goed en slecht vindt aan zijn website. Hierdoor krijgt u zelf vaak nieuwe idee├źn over hoe u zich met uw website kan onderscheiden van de concurrentie.

Bedenk dat een website veel meer is dan alleen de vormgeving. Zo zijn de opbouw en de gebruiksvriendelijkheid van groot belang voor het succes van uw website. Neem de bezoeker van uw website als uitgangspunt. Denk goed na over en heldere logische menustructuur. Een bezoeker moet de door hem gewenste informatie makkelijk en snel kunnen vinden. De plek van het menu, het logo, de contentblokken, eventuele afbeeldingen, linkjes en actiebuttons zijn hierbij van belang. Een goed doordachte opbouw zorgt ervoor dat bezoekers langer op de website blijven en bij de goede informatie uitkomen. En dit leidt weer tot meer reacties, aanvragen vanaf uw website.

Sitosense helpt u graag verder bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw nieuwe website. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste vormgeving die past bij de uitstraling van uw bedrijf of product, en we bepalen welke functionaliteiten noodzakelijk zijn om uw online doelstellingen te realiseren. Voor meer inspiratie bekijk een selectie van websites die wij voor onze klanten gemaakt hebben in ons portfolio.

Heeft u interesse in een nieuwe website, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Om snel een indicatie te krijgen van de kosten van een nieuwe website, kunt u ook gebruik maken van het prijsindicatie aanvraagformulier.

Prijsindicatie website aanvragen