Vul het onderstaande formulier in en u krijgt binnen 2 werkdagen per email een indicatie van wat een nieuwe website u ongeveer gaat kosten.
Beschikt u over huisstijl/logo?
  
Wilt u een schaalbare of responsive website
Schaalbaar: De website ziet er op alle apparaten (pc, tablet, smartphone) hetzelfde uit. De website is geschaald naar de grootte van het scherm. Op een kleiner apparaat (bijv. smartphone), moet je dan vaak inzoomen op teksten goed te kunnen lezen en linkjes goed aan te kunnen klikken.

Responsive: De structuur van de website is zo aangepast, dat ongeacht met welk apparaat de bezoeker uw website bezoekt, deze een optimale gebruikerservaring zal hebben. Teksten zullen goed leesbaar zijn en de bezoeker hoeft minder in te zoomen om alles goed te kunnen bekijken.
  
Wilt u een simpel of uitgebreid CMS?
Met een CMS (Content Management Systeem) kunt u uw website zelf beheren. Dat wil zeggen u kunt teksten en afbeeldingen aanpassen, pagina's aanmaken en verwijderen, etc.
  
Beschikt u al over een domeinnaam en webhosting?


Wat is uw domeinnaam
 
 
Vink aan welke functionaliteiten u wilt opnemen in uw website

FunctionaliteitenOverige functionaliteiten
 
Bedrijfsnaam
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
E-mail *
 

Gratis zoekmachine optimalisatie pakket

Bij een nieuwe website ontvangt u t/m 15 juni 2014 gratis het Sitosense basis zoekmachine optimalisatie pakket t.w.v. € 125,-. Via het beheersysteem van uw website krijgt u diverse extra mogelijkheden waarmee u zelf uw website kunt optimaliseren, zodat deze beter vindbaar wordt in zoekmachines. Uiteraard voorzien wij u van de benodigde uitleg. Tevens melden wij uw website gratis aan bij Google en plaatsen wij een link naar uw website op onze eigen site.

Actievoorwaarden

  • Alleen geldig op nieuwe websites ontwikkeld en ontworpen door Sitosense.
  • Alleen geldig bij een orderbedrag vanaf € 499,-.
  • Sitosense biedt geen enkele garantie ten aanzien van de vindbaarheid in zoekmachines bij gebruik van het zoekmachine optimalisatie pakket.
  • Deze actie is geldig van vanaf 15 april 2014 t/m 15 juni 2014.
Heeft u interesse in een nieuwe website, of wilt u meer informatie over deze actie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Om snel een indicatie te krijgen van de kosten van een nieuwe website, kunt u ook gebruik maken van het prijsindicatie aanvraagformulier.

Prijsindicatie website aanvragen